Testimonials

Wat vind je van onze WOD’s?

Laat weten wat je vind van onze WOD's

  1. Els Rooijakkers

    Ik ben een aantal weken geleden gestart bij Crossfitclub Piushaven en ben zeer tevreden. De lessen zijn elke keer weer een uitdaging met veel variatie en een deskundige visie op de uitvoering. Ik word geconfronteerd met mijn eigen kunnen en waar mijn grenzen liggen en dat is precies wat ik zocht. Ik blijf hierdoor gemotiveerd om mijn doelen te behalen. De kennis en kunde en het enthousiasme van Robby en Bob geven een grote meerwaarde bij het behalen van mijn doelen en ik ben nu al nieuwsgierig hoe ik er over een half jaar bij zal staan bij Crossfitclub Piushaven. Ik ben enthousiast!

  2. Gertjan

    Heerlijke WOD vanavond, met veel meer pit dan de proefles. De meeste oefeningen zien er te gemakkelijk uit als ze voorgedaan worden. Na alles zelf vijf rondjes gedaan te hebben is de voldoening groot!

  3. Jos Bruinenberg

    Crossfit is intensief en leidt daardoor snel tot een fit lichaam. De trainer let echter streng op de correctheid van de technieken en zorg daardoor voor een veilige manier om dit doel te behalen. Daarnaast weet hij je op de juiste manier te motiveren. Deze box is een must voor iedereen die echt serieus bezig is met zijn gezondheid!