CrossFit Club Piushaven opent haar deuren

CrossFit Club Piushaven opent haar deuren

Wil jij echt fit zijn? Dan heb je meer nodig dan alleen regelmatig spinnen, rennen of de gangbare manieren van fitness beoefenen. CrossFit biedt je een nieuwe uitdaging met constante en gevarieerde high intensity work-outs.

Gebaseerd op bewegingen die je in het dagelijks leven ook maakt, maar spannender, sportiever en socialer dan alles wat je toe nu kende van fitness. CrossFit richt zich op alle aspecten van je lichaam en geeft meetbaar snel resultaat. Kom op zaterdag 14 maart naar de Open Dag van CrossFit Club Piushaven in Tilburg en ontdek zelf de kracht van CrossFit.

Crossfit

CrossFit heeft als sport de laatste vijftien jaar een enorme vlucht genomen. De sport combineert elementen van gewichtheffen, turnen en cardio (duursport). Een Workout of the Day met steeds wisselende oefeningen biedt een constante prikkeling voor je hele lijf.

Op jouw niveau

De workout wordt helemaal afgestemd op wat jij kan en nodig hebt. Je kunt CrossFit op elk niveau beoefenen, van puur recreatief tot semiprofessioneel. Daardoor is CrossFit geschikt voor iedereen die graag bezig is met zijn gezondheid en snel resultaat wil bereiken. Conditie hoef je niet te hebben, die bouw je vanzelf op.

Persoonlijke begeleiding 

Je kunt deze ultieme vorm van sport nu ook in Tilburg beoefenen in de CrossFit Club Piushaven, onder deskundige begeleiding van oud-judoka Robby van Laarhoven (drie keer Nederlands kampioen) en personal trainer Bob Mulder. Naast uitgebreide uitleg over de techniek, waar een oefening voor bedoeld is, en controle op hoe jij hem goed uitvoert tijdens de workout, geven zij als je wilt ook voedingsadvies. “Bewegen en voeding horen bij een gezond en goed leven”, is het motto van de CrossFit experts.

Community

CrossFit doe je individueel, maar wel in groepsverband. Je traint samen in een community, waarbij je elkaar ook aanmoedigt en coacht. Van Laarhoven: “De workout kan soms best zwaar zijn. Door elkaar te stimuleren, help je elkaar en is het ook leuker om te doen en om vol te houden.”

Open dag 14 maart

Op zaterdag 14 maart kun je zelf ontdekken wat Crossfit is. Tijdens de Open dag vanaf 14:00 uur kun je sfeer proeven, vragen stellen, kijken naar en meedoen met demonstraties. Hou je van een sportieve uitdaging? Kom naar Havendijk 24, aan de Piushaven van Tilburg. Je bent van harte welkom!